Info

INNMELDING
Innmelding skjer ved å fylle ut skjemaet du finner HER. Nye medlemmer kan gjerne komme på en øvelse for å se hvordan det er før man melder seg inn!

KONTINGENT
Vi tar inn kontingent for ett skoleår av gangen. Kontingenten er på 350,- kroner per medlem. KFUK-KFUM står for utsendelsen av kontingentfakturaer for oss. Kontingentfakturaene sendes ut i bolker, slik at det kan ta noe tid fra innmelding til du mottar kontingentkravet. Ta gjerne kontakt med oss om du synes det tar for lang tid.

INFORMASJON TIL FORELDRE
I tillegg til hjemmesiden bruker vi først og fremst e-post for å sende informasjon til foreldre. Meld deg på vår e-postliste HER for å få informasjon fra Barnekorene.

KIRKEMIDDAGER
Onsdagene i oddetallsukene serveres det middag for alle som vil klokken 17 i menighetssenteret. En perfakt anledning for familien til å spise middag sammen med familier og andre fra manigheten.

Pris: 70,- for voksne og 40,- for barn. Maks 200,- per familie.
NB! Familiemiddagene er nå blitt kontantfrie. Vipps er eneste gangbare valuta.

Det er ingen påmelding, bare å møte opp.

FORELDREBIDRAG
Som forelder/ foresatte kan du/dere velge mellom ulike oppgaver: ordne til eller rydde opp i forbindelse med familiemiddagene, stille opp i forbindelse med overnatting, konserter eller andre arrangementer. Vi ønsker at alle er med og bidrar, det er bare slik vi kan få koret til å fungere.

Foreldregruppe
Organisering utenom øvelsene er det en foreldregruppe på 3-4 medlemmer som står for. Jobben deles vennskapelig mellom medlemmene, så det er ikke all verdens arbeid. Ta kontakt dersom du kunne tenke deg å bidra her!

Ta gjerne kontakt med foreldregruppen dersom du har forslag til koret som du ikke ønsker å ta direkte med korlederne.

Norges KFUK-KFUM
Norges KFUK-KFUM er en av landets største kristne barne- og ungdomsorganisasjoner med over 19 000 medlemmer fordelt på 500 grupper over hele landet. Som medlemmer i KFUK-KFUM er vi en del av verdens største ungdomsbevegelse YMCA og verdens største kvinnenettverk YWCA.

KFUK-KFUM tilbyr barn og ungdom et bredt spekter av fritidsaktiviteter i lokale grupper hver uke og arrangerer over 100 leirer, festivaler, nattcuper og flere lederkurs hvert år.

Organisasjonens formål er å utvikle og ta ansvar for hele mennesket med ånd, sjel og kropp. Vi vil hjelpe mennesker å leve og vokse i tro på Jesus Kristus og i mellommenneskelig forståelse, samt utfordre til engasjement og handling i kirke og samfunn, lokalt og globalt.

Barnekorene mottar offentlig støtte gjennom medlemskapet i KFUK-KFUM, hvilket bidrar til at vi kan holde kontingent og deltakerbetaling på et minimum. Mye av materialet vi bruker er også utviklet av KFUK-KFUM.